Samsung S4 se sparge mai uşor decât iPhone 5 - teste

Autor: Ştefan Stan Postat la 30 aprilie 2013 23 afişări

Samsung Galaxy S4 este mai mare, mai uşor şi mai rapid decât predecesorul său, S3, însă este şi mai uşor de stricat, a anunţat SquareTrade, o firmă de asigurări, scrie Bloomberg.

Samsung S4 se sparge mai uşor decât iPhone 5 - teste

Samsung Galaxy S4 este mai mare, mai uşor şi mai rapid decât predecesorul său, S3, însă este şi mai uşor de stricat, a anunţat SquareTrade, o firmă de asigurări, scrie Bloomberg.

Noul smartphone Sasmung a avut un scor mai slab şi decât iPhone 5 în teste care includeau aruncarea şi scufundarea telefonului în apă, conform rapoartelor SquareTrade. Pe o scală de la 1 la 10, unde 10 este cel mai slab, S4 a obţinut 7, în comparaţie cu 6.5, cat a avut S3, sau 5 cât  are iPhone 5.

SquareTrade este o companie localizată în San Francisco, care oferă garanţie suplimentară pentru dispozitivele electronice. Compania americană este cunoscută pentru abordarea transparentă a serviciului pentru clienţi şi pentru recenziile amănunţite ale dispozitivelor mobile.

Compania SquareTrade susţine că “deşi Samsung S4 s-a dovedit puţin mai rezistent la apă decât S3, în multe domenii, telefonul s-a comportat mai rău decât predecesorul său”.

Sasmung se bazează pe S4 pentru a extinde vânzările companiei. Creatorul sud-coreean de telefoane mobile a avut în primul trimestru o treime din piaţa mondială a smartphone-urilor, cu o vânzare de 69.4 milioane de unităţi, aproape de două ori mai mult decât Apple, conform datelor oferite de compania de cercetare de piaţă, Strategy Analytics. Vânzările de smartphone-uri au adus companiei sud-coreene un profit de 6,4 miliarde de dolari, în primul trimestru al anului.  

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
samsung,
iphone 5,
teste
/actualitate/samsung-s4-se-sparge-mai-usor-decat-iphone-5-teste-10824023
10824023
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.