Samsung lansează un nou dispozitiv pentru realitatea virtuală (VIDEO)

Autor: Florentina Dragu Postat la 06 septembrie 2014 56 afişări

Samsung a lansat în această săptămână Samsung Gear VR, un dispozitiv portabil dezvoltat în parteneriat cu Oculus VR, ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a experimenta jocuri şi videoclipuri în realitatea virtuală.

Noul dispozitiv este compatibil numai cu Samsung Galaxy Note 4, mult-aşteptatul smartphone care a fost prezentat tot la târgul de electronice IFA Berlin, relatează MarketWatch. Acesta este prima "incursiune" a producătorului sud-coreean pe piaţa dispozitivelor pentru realitatea virtuală.

Samsung Gear poate fi folosit ca un adaptor pentru a transforma smartphone-ul într-un ecran virtual 3D. Bazat pe tehnologia Oculus Rift, dispozitivul face ca telefonul mobil să devină un "creier" handsfree pentru lumea virtuală.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/samsung-lanseaza-un-nou-dispozitiv-pentru-realitatea-virtuala-video-13218625
13218625
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.