Samsung lansează o gamă de produse cu software Microsoft, dar şi telefonul-tabletă Galaxy Note II

Postat la 30 august 2012 6 afişări

Samsung Electronics a prezentat o tabletă şi un smartphone care rulează sistemul de operare Windows produs de Microsoft, dar şi telefonul-tabletă Galaxy Note 2, cu Android, "arme" neconvenţionale în duelul cu Apple pentru supremaţie pe piaţa gadget-urilor premium.

IPad-ul produs de Apple domină piaţa tabletelor, cu o cotă estimată la peste 60%, în pofida constelaţiei de alternative care rulează sistemul de operare Google Android, de la companii precum Samsung, Asus sau Motorola. Totodată, verdictul favorabil obţinut de Apple în procesul împotriva Samsung privind copierea mai multor tehnologii patentate reprezintă un semnal că Google şi producătorii de dispozitive Android trebuie să-şi regândească strategia, în special în privinţa designului, pentru a evita noi litigii costisitoare. Juriul federal convocat la procesul Apple - Samsung, în San Jose, California, a dispus ca grupul sud-coreean să plătească companiei americane daune de peste 1 miliard de dolari, considerând că mai multe produse imită elemente brevetate de design şi interfaţă de la iPhone şi iPad.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tehnologie,
samsung,
software,
microsoft
/actualitate/samsung-lanseaza-o-gama-de-produse-cu-software-microsoft-dar-si-telefonul-tableta-galaxy-note-ii-9998088
9998088
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.