Salariul mediu net a crescut în octombrie faţă de luna anterioară cu 0,9%, la 1.552 lei

Postat la 05 decembrie 2012 50 afişări

Câştigul salarial mediu net a crescut în octombrie, faţă de luna anterioară, cu 14 lei (0,9%), la 1.552 lei, cele mai mari valori fiind înregistrate în transporturi aeriene, iar cele mai mici în hoteluri şi restaurante, potrivit datelor anunţate miercuri de Institutul Naţional de Statistică (INS).

Astfel, în transporturi aeriene câştigul mediu a fost de 3.953 lei, iar în hoteluri şi restaurante de 846 lei. "În luna octombrie 2012, în majoritatea activităţilor din sectorul economic nivelul câştigului salarial mediu net a înregistrat uşoare creşteri faţă de luna septembrie 2012 ca urmare a acordării de prime, sume din profitul net şi din alte fonduri (inclusiv tichete de masă), drepturi în natură ori realizării de producţii ori încasărilor mai mari (funcţie de contracte)", se arată într-un comunicat al INS.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
salariu mediu,
evolutie,
octombrie
/actualitate/salariul-mediu-net-a-crescut-in-octombrie-fata-de-luna-anterioara-cu-0-9-la-1-552-lei-10370613
10370613
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.