Salariile romanilor au crescut in septembrie… cu un leu!

Postat la 04 noiembrie 2010 8 afişări

Salariatii din Romania au castigat, in medie, in septembrie, un salariu mediu net de 1.340 de lei, in crestere cu un leu fata de luna anterioara, dar in scadere cu 1,4% fata de aceeasi luna a anului trecut, potrivit datelor de la Institutul National de Statistica (INS). Cei mai norocosi angajati sunt cei din petrol si gaze, unde salariu mediu a depasit 4.000 de lei, iar cel mai mic castig s-a inregistrat in hoteluri si restaurante, respectiv 787 de lei.

In septembrie 2010, castigul salarial mediu nominal brut a avut aceeasi valoare cu cel din luna precedenta, de 1.846 lei.Potrivit INS, in perioada analizata, castigul salarial mediu net realizat in diferite activitati ale economiei nationale a inregistrat, fata de luna precedenta, atat cresteri, cat si scaderi in aproape egala masura.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
salrii,
buget,
leu,
criza
/actualitate/salariile-romanilor-au-crescut-in-septembrie-cu-un-leu-7691436
7691436
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.