Salarii la stat: Zeci de mii de euro pe lună pentru şeful CEC şi şeful Eximbank. Salariile fabuloase câştigate de bancheri

Postat la 01 august 2017 397 afişări

Salarii la stat: Zeci de mii de euro pe lună pentru şeful CEC şi şeful Eximbank. Salariile fabuloase câştigate de bancheri

Radu Graţian Gheţea (CEC Bank), Traian Halalai (EximBank) şi Mişu Negriţoiu (Autoritatea de Supraveghere Financiară) au încasat anul trecut venituri salariale lunare cuprinse între 15.700 şi 23.000 de euro din funcţiile de bază pe care le au în cadrul instituţiilor de stat pe care le conduc sau le-au condus, arată datele din declaraţiile de avere.

 

Astfel, Radu Graţian Gheţea a primit anul trecut venituri echivalente a 23.000 de euro net pe lună din funcţia de preşedinte-director general al băncii de stat CEC Bank, fiind astfel unul dintre cel mai bine plătiţi salariaţi din economie. 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.