Ryanair lansează o nouă rută din Bucureşti. Unde puteţi zbura cu 7,99 euro

Autor: Ioana Matei Postat la 19 septembrie 2017 377 afişări

Compania aeriană low-cost Ryanari a lansat astăzi, 19 septembrie, o nouă rută din Bucureşti către Paphos, cu o frecvenţă de trei zboruri săptămânale, începând din aprilie 2018, prima din noile rute ale orarului Bucureşti Vara 2018. Programul complet de vară pentru 2018 va fi publicat şi disponibil pentru rezervări într-o etapă viitoare, în această toamnă.

Ryanair lansează o nouă rută din Bucureşti. Unde puteţi zbura cu 7,99 euro

 “Ryanair este încântată să anunţe o nouă rută din Bucureşti către Paphos, care va fi operată cu o frecvenţă de trei zboruri săptămânale, începând din aprilie, prima din noile rute ale orarului Vara 2018 Bucureşti, care va fi disponibil pentru rezervări, în septembrie, pe Ryanair.com. Pentru a sărbători, scoatem la vânzare locuri din Bucureşti, de la doar 7.99 de euro pentru călătorii în octombrie şi noiembrie, care sunt disponibile acum pentru rezervări până la miezul nopţii, Joi, 21 septembrie”, a spus Denis Barabas, reprezentant al Ryanair.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.