Ryanair a organizat un zbor pentru 150 de copii din Craiova

Autor: Ioana Matei Postat la 06 decembrie 2016 234 afişări

Compania aeriană low-cost Ryanair a operat ieri, 5 decembrie, primul zbor de Crăciun în România, pentru 150 de copii români pe ruta Craiova – Bucureşti, cursă susţinută de o aeronavă nouă Boeing 737-800. Copiii se află sub protecţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Dolj şi mulţi dintre ei se aflau pentru prima oară la bordul unei aeronave.

În Bucureşti, copiii au vizitat Târgul de Crăciun şi Muzeul Naţional de Istorie Naturară “Grigore Antipa.” “Ryanair a fost încântată să le ofere acestor copii şansa de a zbura pentru prima oară şi a-l întâlni pe Moş Crăciun. Acesta a fost primul nostru “Zbor al lui Moş Crăciun” şi suntem mândri să fim partenerii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Dolj. Sperăm ca după această experienţă copiii să rămână cu amintiri deosebite şi le urăm pe această cale tuturor clienţilor români un Crăciun fericit şi un an nou 2017 liniştit”, Denis Barabas, Sales & Marketing Romania, Ryanair.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.