Ruşii au elucidat misterul. Cum arată membrii trupei Carla's Dreams

Postat la 06 septembrie 2016 20878 afişări

Ruşii au elucidat misterul. Cum arată membrii trupei Carla's Dreams

Imaginea de artist este, de foarte multe ori, complet diferită de omul aflat în spatele ei. În general, pe scenă vedem un produs al unei întregi echipe, departe de persoana reală, din viaţa de zi cu zi. Unii, însă, au ştiut să facă din asta un brand, iar lucrul care îi diferenţiază de celelalte vedete este chiar acela că nimeni nu ştie, de fapt, cum arată.

Este vorba despre solistul trupei Carla's Dreams care întotdeauna a apărut pe scenă în spatele unei măşti pictate şi despre care nimeni nu a ştiut exact cum arată. Până acum. Misterul cântăreţului pare să fi fost spulberat de ruşi, aceştia publicând imagini cu trupa din Moscova.

Vezi aici cum arată în realitate cântăreţul Carla's Dreams

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
artist,
carlas dreams,
imagine,
viata,
rusi,
moscova,
vedete

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.