Petre şi Marius le dau corporatiştilor ce nu găsesc la muncă: „Am cunoscut un sensei care trosnea gâtul oamenilor, iar ei ziceau că se simt mult mai bine”

Postat la 05 septembrie 2016 622 afişări

Petre şi Marius le dau corporatiştilor ce nu găsesc la muncă: „Am cunoscut un sensei care trosnea gâtul oamenilor, iar ei ziceau că se simt mult mai bine”

Atunci când ajungi să stai multe ore la birou, viaţa ta îşi pierde echilibrul. Ajungi să fii mai stresat, mai nervos, ai mai puţină grijă de tine şi de sănătatea ta, iar efectele nu vor întârzia să apară.

„Trainingul se întinde pe o perioadă de şase luni. În prima fază, managerul trece printr-o fază de scanare. „Vedem unde există dezechilibre, după care îl ajutăm să se redescopere. Înainte de a-l ajuta cu businessul, cu problemele cu oamenii, trebuie să văd dacă omul respectiv crede în ceva şi dacă este conştient de valorile lui ca om, de punctele lui forte, de factorii lui de succes, de ce îl ajută să funcţioneze. De regulă, astea sunt transmise din generaţie în generaţie. Părinţii ne bat la cap, dar contează să se prindă, să avem un sistem de ghidare a vieţii personale. De câte ori cădem, dacă suntem suntem conştienţi de credinţele noastre, de valorile noastre, de diferenţele dintre noi, putem să revenim la starea de echilibru. Altfel, e un dezastru total”, spune business coach-ul Petre Nicolae.

Citeşte mai multe despre modul în care reuşesc Petre şi Marius să le dea corporatiştilor ce nu găsesc la muncă

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.