România comparată cu TURCIA, are un sistem "autoritar" care seamănă cu regimul lui Ceauşescu! Atac la statul de drept fără PRECEDENT!

Autor: Alina Mihai Postat la 06 septembrie 2016 1258 afişări

Un consultant britanic critică, pe site-ul conservativehome.com, regimul "autoritar" din România care "încalcă libertatea presei" şi din cauza căruia jurnalistul Sky News Stuart Ramsay sau patronul România Liberă Dan Adamescu ar fi fost acuzaţi pe nedrept, susţinând că ţara "seamănă cu Turcia lui Erdogan".

În articolul intitulat "Mandatul European de Arestare le dă putere tiranilor din România. Premierul ar trebui să renunţe la el", consultantul în afaceri publice Damien Phillips susţine că problema cu care se confruntă Stuart Ramsay, realizatorul reportajului despre presupusul trafic ilegal cu arme de foc din România, are la bază politicile sistemului "autoritar" din ţară care seamănă cu regimul lui Ceauşescu şi care suprimă criticile aduse Adminstraţiei de către presă. Phillips solicită premierului britanic Theresa May să retragă ţara din sistemul mandatului european de arestare.

CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.