Rusia ar putea restricţiona şi chiar INTERZICE accesul companiilor aeriene europene spre Asia

Postat la 05 august 2014 67 afişări

Rusia ar putea impune restricţii companiilor aeriene care folosesc rutele transsiberiene spre Asia, după ce sancţiunile europene la adresa Moscovei au afectat activitatea companiei low-cost Dobrolet, relatează publicaţia Vedomosti, citată de Interfax, în pagina online.

Rusia ar putea restricţiona şi chiar INTERZICE accesul companiilor aeriene europene spre Asia

 "Oficialii ruşi iau în considerare impunerea restricţiilor şi chiar interzicerea tranzitului zborurilor companiilor aeriene europene spre Asia prin spaţiul aerian al Rusiei", au declarat surse ruse.

De asemenea, una dintre surse a declarat cotidianului Vedomosti că discuţiile privind posibile restricţii pentru companiile aeriene europene care folosesc rutele transsiberiene au început la scurt timp după primul set de sancţiuni decis de UE la adresa Rusiei.

Decizia finală va fi luată de Guvernul rus, iar consultări pe această temă sunt în curs de desfăşurare în rândul experţilor din Ministerul Transporturilor şi Ministerul de Externe, a precizat o sursă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rusia-ar-putea-restrictiona-si-chiar-interzice-accesul-companiilor-aeriene-europene-spre-asia-13038312
13038312
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.