Rusia ameninţă Ucraina cu măsuri simetrice dacă va mai bloca tranzitul avioanelor ruse

Postat la 12 mai 2014 88 afişări

Agenţia federală rusă pentru Transporturile aeriene avertizează că Rusia ar putea adopta măsuri simetrice dacă Ucraina va continua să blocheze accesul avioanelor ruse în spaţiul său aerian, ca reacţie la interzicerea accesului aeronavei vicepremierului rus Dmitri Rogozin.

Rusia ameninţă Ucraina cu măsuri simetrice dacă va mai bloca tranzitul avioanelor ruse

 "Dacă această practică de interizicere a accesului zborurilor ruse în spaţiul aerian ucrainean va continua, Rusia va adopta măsuri simetrice", a declarat un oficial rus, citat de Itar-Tass.

Vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, susţine că avioane militare ucrainene au forţat aeronava sa să aterizeze în Republica Moldova, după ce tocmai decolase de la Chişinău.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rusia-ameninta-ucraina-cu-masuri-simetrice-daca-va-mai-bloca-tranzitul-avioanelor-ruse-12620854
12620854
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.