RTC ţinteşte dublarea cifrei de afaceri în cinci ani

Autor: Ioana Matei Postat la 20 decembrie 2013 76 afişări

2013 este primul an în care RTC Proffice Experience înregistrează o creştere a cifrei de afaceri, după cinci ani de scăderi consecutive.

Rezultatele procesului de reorganizare şi reconstrucţie a companiei RTC început în urmă cu mai bine de un an,  se vor vedea anul acesta, potrivit reprezentanţilor companiei. RTC Proffice Experience a anunţat o creştere estimată a cifrei de afaceri de 5%. În urma eforturilor depuse, RTC Proffice Experience şi-a extins gama de produse livrabile, de la papetărie la produse ce pot acoperi toate activităţile de suport ale unei activităţi de tip office. În plus, datorită platformei online Proffice Experience, unde sunt prezentate aproximativ 8.000 de produse, vânzările online au ajuns să reprezinte anul acesta 5% din cifra de afaceri, iar planul pentru 2014 este de dublare a numărului de clienţi.

Compania şi-a extins la începutul toamnei gama de consumabile office, de la papetărie, la produse ce pot acoperi toate activităţile de suport ale unei activităţi de tip office precum: curăţenia birourilor (produse şi echipamente de curăţenie şi igienă), confortul angajaţilor şi protocol (cafea, apă, sucuri, electrocasnice de birou), protecţia muncii (echipamente de protecţia muncii) şi multe altele.

Ca urmare a cererii din piaţă, RTC Proffice Experience a decis să intre şi pe piaţa produselor promoţionale, lansând în luna Octombrie a acestui an un catalog dedicat gamei de promoţionale, catalog ce include o generoasă selecţie cu peste 2.200 de produse. RTC pune astfel la dispoziţia clienţilor o ofertă impresionantă: de la articole inscripţionabile tradiţionale, precum instrumente de scris, textile (tricouri, şepci), căni sau electronice, la produse inovative, precum articolele pentru călătorie, timp liber şi distracţie. Clasicele agende şi calendare nu lipsesc nici ele din oferta companiei către clienţi.

„Pe baza cererii de până acum, estimez că în decurs de doi ani segmentul produselor promoţionale va genera cel puţin 10% din veniturile companiei. Ţintim un loc în top 5 furnizori de produse promoţionale”, a explicat managerul companiei, Gabriel Mureşanu.

Pe de altă parte, RTC Proffice Experience este în acest moment singurul furnizor de mobilier de birou care oferă la pachet atât piesele de mobilier, cât şi livrarea şi montajul la locaţia clientului. Compania furnizează toate piesele de mobilier de birou, conferinţă şi dependinţe, atât game de lux, cât şi standard, înregistrând o creştere a veniturilor pe acest segment de aproape 40%.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rtc-tinteste-dublarea-cifrei-de-afaceri-in-cinci-ani-11802262
11802262
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.