Romtelecom şi Cosmote vor avea o echipă comună de conducere

Autor: Adrian Seceleanu Postat la 29 septembrie 2013 146 afişări

Consiliul de Administraţie al Romtelecom a aprobat noi schimbări în echipa de top management a companiei, în urma cărora operatorul de telefonie fixă şi compania soră de telefonie mobilă Cosmote vor avea pentru prima oară în istorie o echipă comună completă de conducere - de la CEO până la directorul de comunicare.

Romtelecom şi Cosmote vor avea o echipă comună de conducere

Pe lângă numirea lui Ovidiu Ghiman în funcţia de director comercial business pe ambele companii şi a lui Mathias Hanel pe funcţia de director comercial rezidenţial, acţionarii au selectat pentru domeniile în care acest lucru nu fusese făcut deja câte un singur manager care să coordoneze ambele companii.

Managerii aleşi acum de Beckers să conducă domeniile care încă mai aveau doi şefi provin în totalitate de la Romtelecom: Anca Georgescu Aladgem, care devine din director de HR al Romtelecom director de HR pentru România, Bob Konstantinidis, director executiv operaţiuni şi tehnologie România, Anastasios Tzoulas, director executiv financiar România, şi Timos Tsokanis, director executiv tehnologie a informaţiei România.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/romtelecom-si-cosmote-vor-avea-o-echipa-comuna-de-conducere-11415268
11415268
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.