Romtelecom scoate la vânzare proprietăţi din portofoliul imobiliar

Autor: Anca Barbulescu Postat la 24 aprilie 2013 48 afişări

Operatorul de telecomunicaţii Romtelecom scoate la vânzare o parte din portofoliul imobiliar din 16 judeţe, potrivit unui anunţ al companiei.

Romtelecom scoate la vânzare proprietăţi din portofoliul imobiliar

În total, Romtelecom are în plan să vândă 42 de proprietăţi din Bihor, Botoşani, Braşov, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Olt, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui şi Vrancea, plus Bucureşti, ca parte a strategiei sale de optimizare a eficienţei.

În acest sens, vor fi iniţiate licitaţii pentru, conform cerinţelor şi proceselor interne din cadrul companiei. Procesul de vânzare este parte a strategiei Romtelecom de a-şi optimiza resursele, de a reduce complexitatea portofoliului său de proprietăţi imobiliare, dar şi pentru a creşte eficienţa şi a se concentra pe operaţiuni specifice domeniului său principal de activitate.

Proprietăţile scoase la vânzare, cu detalii şi fotografii, au fost publicate pe o pagină de internet dedicată (www.realestate.romtelecom.ro).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/romtelecom-scoate-la-vanzare-proprietati-din-portofoliul-imobiliar-10790517
10790517
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.