Romtelecom: Pierderi operationale si venituri in scadere, din cauza austeritatii si somajului

Postat la 04 noiembrie 2010 18 afişări

Romtelecom a inregistrat pierderi operationale de 13,9 milioane euro in trimestrul al treilea, iar veniturile au scazut cu 6,5%, la 181,5 milioane euro, din cauza masurilor de austeritate si cresterii somajului, rezultatele fiind semnificativ mai slabe decat in 2009 si la nivelul primelor noua luni.

"In trimestrul al treilea, mediul de consum din Romania a fost din nou afectat negativ de scaderea veniturilor populatiei, de cresterea TVA, avansul somajului, cat si de inflatia peste asteptari", se arata intr-un raport prezentat joi de grupul elen OTE, actionarul majoritar al companiei romanesti.Romtelecom a inregistrat, in aceeasi perioada a anului trecut, venituri de 194,2 milioane euro si un profit operational de 8 milioane euro.

"Vom continua sa ne concentram in lunile urmatoare ale acestui an pe lansarea de oferte menite sa ii ajute pe clientii nostri sa faca fata mai bine limitarilor din aceasta perioada economica de criza, mai ales ca ofertele de criza introduse in aceasta vara (scaderea tarifelor pentru internet si voce, oferta comuna cu Cosmote prin care oferim tarife la nivelul celor din retea pentru apelurile dintre cele doua retele) au fost deja bine primite de clientii nostri", a declarat directorul general al Romtelecom, Yorgos Ioannidis, intr-un comunicat transmis de companie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
Romtelecom,
scadere,
venituri
/actualitate/romtelecom-pierderi-operationale-si-venituri-in-scadere-din-cauza-austeritatii-si-somajului-7691115
7691115
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.