Romtelecom negociază transmiterea în continuare a Look TV şi Transilvania Live, ce vor difuza Liga 1

Postat la 02 iulie 2014 84 afişări

Romtelecom negociază retransmiterea în continuare a Look TV şi Transilvania Live, care vor difuza meciurile din Liga 1, în condiţiile în care aceste televiziuni au decis să renunţe, de la 1 iulie, la regimul "must carry" şi să solicite tarife pentru retransmisie din partea cabliştilor.

Romtelecom negociază transmiterea în continuare a Look TV şi Transilvania Live, ce vor difuza Liga 1

 "Suntem în discuţii cu ISB (Intel Sky Broadcast Ltd., care deţine drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga 1 şi acţionar al Look TV şi al Transilvania Live, n.r.), întrucât ne dorim să retransmitem aceste posturi, în condiţii comerciale avantajoase pentru clienţii noştri", au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii companiei Romtelecom.

Aceştia au precizat că în acest moment nu pot oferi detalii despre acest subiect.

Până în acest moment, compania Romtelecom - care deţine atât reţele de cablu, cât şi de satelit - nu a scos din grilele sale televiziunile Look TV şi Transilvania Live (devenit Look Plus).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/romtelecom-negociaza-transmiterea-in-continuare-a-look-tv-si-transilvania-live-ce-vor-difuza-liga-1-12878175
12878175
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.