Romgaz a semnat un contract de 44,4 milioane lei cu GDF Suez pentru înmagazinarea gazelor

Autor: Andrei Mazurchievici Postat la 02 iunie 2015 50 afişări

Societatea Naţională de Gaze Naturale Romgaz a semnat un contract de înmagazinare subterană a gazelor naturale cu GDF Suez Energy România, valoarea acordului fiind de 44,44 milioane de lei.

Potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti de către Romgaz, contractul se va derula în perioada 16 aprilie 2015 - 15 aprilie 2016.

Romgaz, unul dintre cei doi mari producători de gaze din România, alături de OMV Petrom, este controlat de stat, în proporţie de 70%.

Compania GDF Suez Energy România, parte a grupului francez GDF Suez, distribuie şi furnizează gaze naturale şi electricitate, fiind totodată prezentă pe piaţa producţiei de energie din surse regenerabile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ROMGAZ,
CONTRACT,
/actualitate/romgaz-a-semnat-un-contract-de-44-4-milioane-lei-cu-gdf-suez-pentru-inmagazinarea-gazelor-14385163
14385163
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.