Romanii vin acasa de Paste cu avionul si isi trimit bagajul inainte cu autocarul

Postat la 01 aprilie 2010 43 afişări

Transportatorii ambaleaza motoarele la avion, locomotiva si autocar, in vederea "exodului" de Paste. Romanii din Spania si Italia vin acasa cu avionul, dar isi trimit valizele inainte cu autocarul.

Companiile aeriene, feroviare si proprietarii de autocare au suplimentat capacitatea de transport si au marit numarul de curse in perioada de dinainte si dupa sarbatorile de Paste. Aceasta mai ales ca, in acest an, Pastele ortodox coincide cu cel catolic.

CFR Calatori a introdus, incepand de ieri, zece trenuri suplimentare, pe relatiile Suceava, Iasi, Brasov, Craiova, Galati si Vatra Dornei. De asemenea, a fost marit numarul de vagoane la majoritatea garniturilor.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
aeroport,
romani,
avion,
bagaje,
Paste
/actualitate/romanii-vin-acasa-de-paste-cu-avionul-si-isi-trimit-bagajul-inainte-cu-autocarul-5793138
5793138
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.