Romanii muncesc cel mai mult dintre europeni in timpul liber! Unul din trei lucreaza peste 10 ore pe zi!

Postat la 25 noiembrie 2010 13 afişări

Criza care ne-a lovit puternic in ultimii doi ani si teama de a nu-si pierde locul de munca ii fac pe romani sa-si petreaca din ce in ce mai multe ore la serviciu.

Astfel, potrivit unui raport al Eurofound, un sfert dintre romani au muncit foarte des in timpul liber in ultimul an, acesta fiind cel mai mare procent din toate tarile europene. Peste 40% dintre lucratorii din Romania se mai plang si de faptul ca muncesc mai mult de 40 de ore pe saptamana, in timp ce doar 15% spun ca s-ar descurca din punct de vedere financiar daca ar fi bolnavi si ar trebui sa lipseasca mai mult timp de la serviciu.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romani,
lucreaza,
zile libere
/actualitate/romanii-muncesc-cel-mai-mult-dintre-europeni-in-timpul-liber-unul-din-trei-lucreaza-peste-10-ore-pe-zi-7747777
7747777
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.