Românii, cei mai mari fumători pasivi dintre cetăţenii europeni. Cât de departe suntem de media europeană

Postat la 29 mai 2015 37 afişări

Românii, cei mai mari fumători pasivi dintre cetăţenii europeni. Cât de departe suntem de media europeană

Românii sunt cei mai mari fumători pasivi dintre cetăţenii europeni, potrivit statisticilor prezentate de Agenţia Naţională Antidrog (ANA), cu ocazia marcării Zilei Mondiale fără Tutun.

Potrivit ANA, cele mai recente studii în domeniu au evidenţiat că prevalenţa fumătorilor în România este de 27% iar restul de nefumători sunt expuşi permanent şi devin fumători pasivi la locul de muncă şi în spaţiile publice şi acasă, plătind tribut similar cu fumătorul activ din punctul de vedere al sănătăţii (Studiul GATS 2011).

AFLĂ CÂŢI ROMÂNI SUSŢIN CĂ NU SUNT EXPUŞI FUMULUI DE ŢIGARĂ LA LOCUL DE MUNCĂ ŞI CÂT DE DEPARTE SUNTEM DE MEDIA EUROPEANĂ

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fumat,
romani,
crestere,
cetateni
/actualitate/romanii-cei-mai-mari-fumatori-pasivi-dintre-cetatenii-europeni-cat-de-departe-suntem-de-media-europeana-14357531
14357531
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.