România, cea mai mare creştere a costului orar al forţei de muncă din UE, în al doilea trimestru

Postat la 15 septembrie 2017 90 afişări

Costul orar al forţei de muncă în România a înregistrat a rată de creştere de 18,6% în al doilea trimestru din 2017, comparativ cu perioada similară de anul trecut, cea mai mare rată din Uniunea Europeană, potrivit unui raport al Eurostat publicat vineri.

România, cea mai mare creştere a costului orar al forţei de muncă din UE, în al doilea trimestru

Printre statele care au raportat creşteri ale costului orar al forţei de muncă se numără Ungaria (13%), Cehia (11,1%), Bulgaria (11%) şi Lituania (10,4%). O scădere a costului orar al forţei de muncă s-a înregistrat în Finlanda.

Costul orar al forţei de muncă a crescut cu 1,8% în zona euro şi cu 2,2% în Uniunea Europeană în al doilea trimestru din 2017 faţă de acelaşi trimestru din 2016.

Citi'i mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.