România a avut în august a patra creştere anuală a producţiei industriale din UE

Postat la 12 octombrie 2011 11 afişări

România a avut în august a patra creştere din Uniunea Europeană (UE) a producţiei industriale faţă de aceeaşi lună a anului trecut, de 7,7%, în timp ce media europeană a fost de 4,3%, potrivit datelor prezentate, vineri, de Eurostat.

Creşteri mai mari decât România au avut Estonia (22%), Irlanda (10,1%) şi Germania (7,8%), în timp ce imediat după România s-a situat Lituania (6,6%). În rândul ţărilor care au furnizat date, producţia industrială a crescut în 17 şi a scăzut în cinci. Cele mai mari scăderi au fost consemnate în Grecia (12,3%) şi Malta (2,2%). Faţă de iulie, producţia industrială din România a urcat cu 1,9%, a şaptea creştere ca ritm din UE. Media comunitară s-a situat la 0,9%.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
industrie,
evolutie,
productie,
indicatori
/actualitate/romania-a-avut-in-august-a-patra-crestere-anuala-a-productiei-industriale-din-ue-8860148
8860148
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.