Robbie Williams dă în judecată un fost angajat. Care e motivul

Autor: Departamentul Life Postat la 08 august 2015 295 afişări

Cântăreţul Robbie Williams l-a dat în judecată pe un fost angajat care i-a intentat proces lui şi soţiei sale, actriţa Ayda Field, acuzându-i de hărţuire sexuală, informează contactmusic.com.

În procesul intentat starului şi soţiei acestuia, Gilles De Bonfilhs susţine că Ayda Field l-a făcut să se simtă inconfortabil pentru că se plimba goală prin casă şi se lăuda cu partidele sale sexuale.

Williams şi Field au declarat că acestea sunt acuzaţii inventate şi au decis, în cele din urmă, să meargă mai departe, intentându-i fostului angajat un proces.

În plângerea lor, cei doi spun că De Bonfilhs a fost un angajat îngrozitor, care intra adesea în dormitorul lor fără să-i anunţe înainte.

Cântăreţul britanic Robbie Williams, în vârstă de 41 de ani, şi soţia sa, Ayda Field, în vârstă de 36 de ani, sunt căsătoriţi din 2010 şi au împreună doi copii - Theodora Rose, în vârstă de doi ani şi zece luni, şi Charlton Valentine, în vârstă de nouă luni.

Artistul susţine în prezent o serie de concerte în Australia, în cadrul turneului "Let Me Entertain You".

În timpul aceluiaşi turneu, pe 17 iulie, Robbie Williams a susţinut un concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Robbie Williams s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum "Angels" şi "Millennium" şi semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său "Rudebox" a fost lansat în 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star" în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenţă tot mai ştearsă în peisajul muzicii pop britanice şi eşuase în încercarea sa de a se impune pe piaţa muzicală americană.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Artistul britanic şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Under the Radar Volume 1", la începutul lunii decembrie 2014.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ROBBIE WILLIAMS,
PROCES,
HĂRŢUIRE SEXUALĂ
/actualitate/robbie-williams-da-in-judecata-un-fost-angajat-care-e-motivul-14668988
14668988
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.