REVELION de neuitat, pregătit în marile oraşe. Cele mai spectaculoase 10 focuri de artificii din lume pentru anul nou 2019

Autor: Ioana Matei Postat la 30 decembrie 2018 114 afişări

Oraşe din toate colţurile lumii se întrec în organizarea celor mai spectaculoase focuri de artificii de Anul Nou şi spectacolul pirotehnic face parte din peisajul urban pe care turiştii s-au obişnuit să îl aibă în vedere atunci când aleg o destinaţie pentru Revelion.

REVELION de neuitat, pregătit în marile oraşe. Cele mai spectaculoase 10 focuri de artificii din lume pentru anul nou 2019

Unul dintre oraşele în care Anul Nou vine cel mai devreme, datorită fusului orar, este Sydney, în Australia. Când în alte oraşe de pe glob se fac ultimele pregătiri, la antipozi cerul ia foc deasupra portului şi mai bine de un milion de oameni se adună pe chei sau în ambarcaţiunile care plutesc în golf. Printre atracţii se numără şi declanşarea sistemelor pirotehnice montate pe impresionantul pod din port.

În Hong Kong luminile aprinse de pirotehnişti pe cer sunt evenimentul principal al nopţii dintre ani. În 2019, portul Victoria este luminat de focuri de artificii şi coregrafii cu fascicule de lumină gândite astfel încât profilul spectaculos al oraşului să fie pus în valoare. Spectacolul adună mii de curioşi pe chei dar cei care vor să evite aglomeraţia pot să aleagă între o ambarcaţiune de pe care să urmărească exploziile din cer sau o terasă, temperatura de aproximativ 12 grade fiind cât se poate de potrivită pentru ceremonia programată în aer liber.

La Bangkok, petrecerea de anul nou este una dintre cele mai căutate destinaţii din Asia. Petrecerea începe la 18.30 şi continuă până după miezul nopţii când artificiile şi lampioanele lansate pe cerul Thailandei deasupra Asiatique Wheel.

Citţi despre restul oraşelor renumite pentru focurile lor de artificii pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anul nou,
artificii,
revelion

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.