Decretul lui Iohannis de prelungire a mandatului generalului Ciucă a fost publicat în Monitorul Oficial

Autor: Ioana Matei Postat la 29 decembrie 2018 48 afişări

Preşedinţia a reacţionat vineri seara faţă de întârzierea publicării în Monitorul Oficial a decretului prin care i se prelungeşte mandatul şefului SMG, precizând că împiedicarea producerii efectelor acestui act are grave consecinţe şi atrage răspunderea juridică a tuturor persoanelor implicate.

Decretul lui Iohannis de prelungire a mandatului generalului Ciucă a fost publicat în Monitorul Oficial

„Imediat după şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, Decretul Preşedintelui României nr. 1331/2018, prin care s-a prelungit mandatul şefului Statului Major al Apărării, a fost transmis, în condiţiile Legii nr. 202/1998, secretarului general al Camerei Deputaţilor, în vederea publicării în Monitorul Oficial al României”, preciza Administraţia Prezidenţială.

Preşedinţia a amintit că Monitorul Oficial al României este publicaţia oficială a statului român, în care se publică actele prevăzute de Constituţie, de Legea nr. 202/1998, precum şi de alte acte normative.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
monitorul oficial,
oficiali,
publicare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.