Reuters: Cel puţin 14 morţi şi sute de răniţi în Turcia şi Grecia,în urma cutremurului din Marea Egee

Autor: Mihai Draghici Postat la 30 octombrie 2020 25 afişări

Reuters: Cel puţin 14 morţi şi sute de răniţi în Turcia şi Grecia,în urma cutremurului din Marea Egee

Cel puţin 12 persoane au murit în Turcia, iar alte două în Grecia, în urma cutremurului produs vineri în Marea Egee, anunţă autorităţile din ambele ţări, conform agenţiei Reuters.

Bilanţul provizoriu din Turcia este de cel puţin 12 morţi şi 419 răniţi, a anunţat Departamentul turc pentru Situaţii de Urgenţă (AFAD). Pe Insula elenă Samos, doi adolescenţi au murit după prăbuşirea unui zid.

Echipele de salvare continuă căutările pentru scoaterea persoanelor rămase blocate sub dărâmături în oraşul turc Izmir. Până în acest moment, au fost salvate 70 de persoane.

Un cutremur de suprafaţă 7,0 grade a avut loc vineri în Marea Egee, în apropierea Insulei Samos (Grecia), conform Institutului american de Geofizică (USGS). Seismul a avut loc la adâncimea de doar 10 kilometri. Potrivit autorităţilor din Grecia şi Turcia, cutremurul a avut magnitudinea de 6,7 grade.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grecia,
turcia,
cutremur

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.