Reuniunea miniştrilor de Finanţe din UE, programată pentru miercuri, a fost anulată

Postat la 26 octombrie 2011 9 afişări

Reuniunea programată pentru miercuri a miniştilor de Finanţe din Uniunea Europeană, la care urmau să fie discutate planurile de combatere a crizei din zona euro, a fost anulată.

Miniştrii nu se vor mai întâlni miercuri înaintea reuniunilor şefilor de state şi de guverne din UE şi zona euro, însă pachetul de măsuri care ar trebui să pună capăt crizei din zona euro este încă aşteptat pentru miercuri, au declarat mai multe surse apropiate situaţiei, potrivit Wall Street Journal. Un purtător de cuvânt al biroului Marii Britanii la UE a declarat că preşedinţia poloneză a UE "tocmai a confirmat că nu va avea loc miercuri reuniunea ECOFIN. Au spus că este o decizie finală". Liderii UE au încredinţat duminică miniştrilor de Finanţe din UE sarcina de a încheia lucrările pregătitoare înainte de sosirea miercuri a şefilor de state şi de guverne.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
reuniune,
ministri,
zona euro
/actualitate/reuniunea-ministrilor-de-finante-din-ue-programata-pentru-miercuri-a-fost-anulata-8902647
8902647
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.