Retrospectiva TIFF, la Bucureşti, între 17 şi 21 iunie

Autor: Madalina Cerban Postat la 13 iunie 2015 54 afişări

O selecţie de filme din programul celei de-a 14-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), care va include şi pelicula "Incendiul", câştigătoarea Trofeului Transilvania 2015, va rula între 17 şi 21 iunie, la Cinema "Elvira Popescu" din Bucureşti.

Printre titlurile din retrospectivă se află "Incendiul", în regia lui Juan Schnitman, câştigătorul Trofeului Transilvania, "Lecţia", de Kristina Grozeva şi Petar Valchanov, distins cu premiul pentru regie, şi "Despre oameni şi oi", în regia lui Grímur Hákonarson, recompensat cu premiul special al juriului şi premiul publicului.

La Bucureşti pot fi văzute şi "Trash" al lui Stephen Daldry, filmul de închidere al TIFF 2015, "The Look of Silence", în regia lui Joshua Oppenheimer, şi "In the Basement", noul documentar marca Ulrich Seidl.

Detalii despre orele de proiecţie şi peliculele prezentate se găsesc pe site-ul tiff.ro.

Cea de-a 14-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), un eveniment care a cuprins 223 de producţii din peste 60 de ţări şi circa 850 de invitaţi români şi străini, s-a desfăşurat, în perioada 29 mai - 7 iunie, la Cluj-Napoca.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TIFF,
RETROSPECTIVĂ,
/actualitate/retrospectiva-tiff-la-bucuresti-intre-17-si-21-iunie-14448597
14448597
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.