RETROSPECTIVA anului 2018 în CINEMA. De la marile trofee la subiecte care au animat industria. Serialele rămân în tendinţe

Autor: Ana Obretin Postat la 22 decembrie 2018 75 afişări

Prezentăm mai jos o retrospectivă a celor mai importante momente din cinematografia mondială a anului 2018, de la filmele care au primit cele mai importante trofee la subiectele care au animat industria.

"Răzbunătorii: Războiul Infinitului/ Avengers: Infinity War", lider în box office-ul mondial

O producţie din universul Marvel, lungmetrajul regizat de Joe şi Anthony Russo a avut încasări de peste 2 miliarde de dolari la nivel mondial, fiind secondată în top de un alt film al aceluiaşi producător, "Pantera neagră/ Black Panther", de Ryan Coogler.

Disney este lider de box office în America de Nord

Disney este producătorul filmului cu cele mai mari încasări în America de Nord în 2018 - titlul din universul Marvel "Pantera neagră/ Black Panther" - 700 de milioane de dolari. De altfel, locurile al doilea şi al treilea din box office-ul nord-american sunt ocupate tot de producţii Disney-Marvel, "Avengers: Infinity War" (678,8 milioane de dolari) şi "Incredibles 2" (608,6 milioane de dolari).

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CINEMA,
RETROSPECTIVĂ,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.