Reţeaua de supermarketuri Carrefour ajunge la 59 de spaţii

Autor: George Toader Postat la 27 septembrie 2012 62 afişări

Carrefour deschide mâine, 28 septembrie, cel de-al 59-lea supermarket din ţară, în Bacău, un spaţiu de 330 mp.

Noul spaţiu are o gamă de aproximativ 6.000 de produse, dintre care peste 1.000 articole marca proprie Carrefour. Pe rafturi se regăsesc şi produse dietetice şi bio. Magazinul are patru case de marcat şi 35 angajaţi. "Ne angajăm să fie un maxim de trei clienţi la o casă, prin deschiderea unei case suplimentare, dacă este cazul", declară Andreea Mihai, director de marketing al Carrefour România.

În România, grupul Carrefour are 59 de supermarketuri, şapte francize şi 24 de hypermarketuri.

Vânzările Carrefour în România au crescut anul trecut cu 4,8%, la 1,184 miliarde euro (include TVA), datorită extinderii reţelei de magazine.În segmentul supermarketurilor, ple plan local operează şi reţele precum Mega Image, Billa, Profi şi lanţuri deţinute de companii cu activităţi de producţie, precum Angst, CrisTim, Agricola, CarmOlimp sau Ana şi Cornel.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
supermarketuri,
Carrefour,
magazine
/actualitate/reteaua-de-supermarketuri-carrefour-ajunge-la-59-de-spatii-10127831
10127831
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.