Retailul se confruntă cu una dintre cel mai mari crize din istorie. Peste 100.000 de oameni rămân şomeri în fiecare an

Autor: Alex Ciutacu Postat la 27 decembrie 2018 9926 afişări

Retailul se confruntă cu una dintre cel mai mari crize din istorie. Peste 100.000 de oameni rămân şomeri în fiecare an

Laura Ashley este doar cel mai recent retailer de pe High Street care anunţă că va închide zeci de magazine stradale, pe fondul declinului retailului tradiţional în toată lumea, potrivit ThisIsMoney.

Peste 93.000 de oameni au rămas fără loc de muncă anul acesta pe fondul închiderilor de magazine din Marea Britanie.

„Direcţia în care vrem să mergem este cu mai puţine magazine, dar cele pe care le avem să le facem mai mari. Este mai mult despre prezentarea brandului”, spune Andrew Khoo, preşedintele board-ului în cadrul Laura Ashley.

Laura Ashley anunţă închiderile după ce nume mari din industrie precum Marks & Spencer, Debenhams şi House of Fraser au anunţat deja că vor închide zeci de locaţii, în timp ce unii juctători precum Maplin, Toys R Us şi Poundworld au intrat în faliment.

O analiză realizată de British Retail Consortium arată că 93.000 de oameni din industria de retail au rămas fără loc de muncă anul acesta din cauza schimbărilor trendurilor de consum.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oameni,
marea britanie,
criza

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.