Simona Halep, singura jucătoare din Top 15 WTA care nu joacă în prima săptămână din noul sezon

Postat la 26 decembrie 2018 99 afişări

Liderul mondial, Simona Halep, va debuta în noul sezon la Sydney, competiţie de categorie Premier, programată între 7 şi 12 ianuarie. Astfel, sportiva din România este singura jucătoare din Top 15 WTA care nu va juca în prima săptămână, între 31 decembrie şi 6 ianuarie.

Simona Halep, singura jucătoare din Top 15 WTA care nu joacă în prima săptămână din noul sezon

WTA a anunţat, miercuri, 26 decembrie, turneele la care vor participa primele 20 de jucătoare înaintea Australian Open (14-26 ianuarie), primul Grand Slam al anului.

Cele mai multe dintre jucătoarelor de top s-au înscris la Brisbane, turneu care se va desfăşura în perioada 31 decembrie - 6 ianuarie. Daneza Caroline Wozniacki, locul 3 WTA şi nemţioaca Julia Goerges, locul 14 WTA, vor merge la Auckland.

Citiţi ma multe pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
wta,
top,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.