Retailerul german de îmbrăcăminte KiK deschide al treilea magazin din Transilvania la Bistriţa

Autor: Andra Stroe Postat la 28 noiembrie 2018 468 afişări

KiK, unul dintre cei mai mari discounteri de îmbrăcăminte din Germania, anunţă deschiderea celui de-al treilea magazin din Transilvania la Bistriţa.

Retailerul german de îmbrăcăminte KiK deschide al treilea magazin din Transilvania la Bistriţa

Situat în Galeriile Comerciale B1 Retail Park, primul magazin KiK de la Poarta Transilvaniei se întinde pe o suprafaţă de peste 650 mp şi a fost dezvoltat cu o investiţie de peste 150.000 de euro.

„Ne bucurăm să venim la Bistriţa cu ocazia deschiderii primului magazinului KiK la Poarta Transilvaniei şi avem convingerea că brandul nostru va fi foarte bine primit de către bistriţeni.  Ne dorim să avem o creştere la fel de dinamică pe piaţa din România şi, mai ales, să fim primiţi cu aceeaşi căldură în fiecare oraş în care venim. Strategia companiei este îndreptată către clienţii nostri, astfel KiK pune accent pe calitatea produselor sale la un preţ accesibil,” a declarat Raluca Hartmann, director general KiK România.

Pâna la finalul anului, retailerul german va mai deschide al doilea magazin la Oradea, un magazin la Vaslui, unul la Râmnicu Vâlcea şi unul la Craiova.

KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de modă din Germania, ce deţine o reţea vastă de magazine la nivel european. Odată cu intrarea pe piaţa din România în luna septembrie, KiK ţinteşte extinderea pe plan naţional prin deschiderea a 45 de unităţi până la finalul anului 2019. Oferta de produse a brandului este reprezentată în proporţie de 70% de segmentul de textile, haine de calitate germană pentru toate vârstele şi mărimile, fiind completată de alte articole non-food, precum cadouri, accesorii, decoraţiuni, jucării şi articole de papetărie. Obiectivul discounterului german este ca produsele KiK să ajungă în fiecare dulap de haine din Europa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bistrita,
deschidere,
germania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.