Restaurantul preferat al lui Putin a fost incendiat

Postat la 20 aprilie 2011 15 afişări

Localul "Podvorie" din Pavlovsk, unul dintre restaurantele preferate ale lui Vladimir Putin, a fost distrus complet de un incendiu.

Potrivit camerelor de supraveghere, cauza incendiului este un act criminal, un necunoscut fiind surprins aruncand prin fereastra un obiect care semana cu o sticla inainte de producerea incendiului.

Incendiul s-a produs in noaptea de 19 aprilie, la sosirea pompierilor cladirea din lemn cu doua etaje fiind deja cuprisa de flacari. In nici o ora restaurantul a fost complet distrus. Din fericire nici o persoana nu a fost ranita in incident, pompierii reusind sa scoata din cladire doua butelii de gaz.

Proprietarul, Dimitri Gutzeit, despre care se spune ca este bun prieten cu premierul Vladimir Putin , a declarat ca localul va fi reconstruit.

Cititi mai multe pe www.apropo.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Localul "Podvorie",
Putin,
incendiat
/actualitate/restaurantul-preferat-al-lui-putin-a-fost-incendiat-8175337
8175337
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.