Reprezentanta unei comisii de votare, fotografiată în timp ce dormea într-o secţie din Târgu-Jiu

Postat la 10 noiembrie 2019 69 afişări

Reprezentanta unei comisii de votare, fotografiată în timp ce dormea într-o secţie din Târgu-Jiu

Reprezentanta unei comisii de votare din judeţul Gorj a fost fotografiată de un alegător, duminică, în timp ce dormea într-o secţie din Târgu-Jiu. „Pentru 1.700 lei merită să dormi!”, este mesajul care însoţeşte postarea. „Doar nu doarme tot timpul, biata fată”, comentează un internaut.

Imaginile au fost postate pe Facebook cu mesajul „Pentru 1.700 lei merită să dormi!”,

Persoana care a surprins dormind reprezentanta comisiei de vot de la o secţie amenajată la Şcoala „Constantin Săvoiu” din Târgu-Jiu a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că tânăra nu s-a trezit din somn nici după ce a fost fotografiată.

„Dormea şi când am intrat, şi când am plecat, după ce am votat. Dormea profund. Colegul cu listele zâmbea când am făcut poza. E situaţia generalizată din ţară, bugetari plătiţi degeaba din taxele noastre. De aceea am pus şi poza, pare incredibil, era ora 13.00", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, alegătorul care a postat fotografia pe Facebook.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sectie,
votare,
gorj

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.