Reparaţiile pentru iPhone au ajuns la 6 miliarde de dolari în SUA, din 2007. Care sunt motivele stricării smartphone-ului

Postat la 18 septembrie 2012 11 afişări

De la lansarea iPhone în 2007, posesorii din SUA ai smartphone-urilor Apple au plătit aproape 6 miliarde de dolari pe reparaţii, cel mai comun motiv pentru stricarea iPhone fiind scăparea din mână, urmat de căderea în toalete, bazine sau lacuri.

O husă pentru iPhone poate costa în SUA începând de la 5 dolari, dar măsurile mai scumpe de protejare a smartphone-ului ajung până la 80 de dolari, în timp ce costurile americanilor pentru reparaţii aduse celui mai popular smartphone din lume au ajuns la 5,9 miliarde de dolari de la lansarea primului model în 2007, arată un studiu al firmei SquareTrade, furnizor de planuri de asigurare pentru electronicele de consum.

Citat de Bloomberg Businessweek, studiul a fost publicat la circa o săptămână după lansarea ultimei generaţii a smartphone-ului, iPhone 5. Apple a anunţat luni că a primit 2 milioane de precomenzi în 24 de ore pentru iPhone 5, de peste două ori mai mult faţă de precedentul record stabilit de iPhone 4S în octombrie 2011.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Reparaţii,
smartphone,
iPhone
/actualitate/reparatiile-pentru-iphone-au-ajuns-la-6-miliarde-de-dolari-in-sua-din-2007-care-sunt-motivele-stricarii-smartphone-ului-10090928
10090928
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.