Remus Şpan, audiat la DNA în doarul lui Silaghi, spune că nu s-ar fi dat niciun ban

Postat la 18 septembrie 2013 39 afişări

Fostul ofiţer de informaţii Remus Şpan, pus sub învinuire în dosarul fostului ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi, a fost audiat miercuri la DNA şi le-a arătat anchetatorilor că în casa demnitarului, unde el a fost prezent, nu s-a dat niciun ban.

Remus Şpan, audiat la DNA în doarul lui Silaghi, spune că nu s-ar fi dat niciun ban

 Surse judiciare au declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că fostul ofiţer de informaţii Remus Şpan, învinuit în dosarul lui Silaghi, s-a prezentat la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), pentru a da o declaraţie referitoare la acuzaţiile ce i se aduc.

Potrivit surselor citate, Şpan le-ar fi spus procurorilor că în casa lui Ovidiu Silaghi nu s-ar fi oferit niciun ban.

Anchetatorii susţin că, potrivit declaraţiilor lui Nelu Iordache - denunţător în acest dosar -, în casa lui Ovidiu Silaghi, în care s-ar fi aflat, la moment dat, şi Remus Şpan, omul de afaceri i-ar fi dat fostului demnitar o sumă considerabilă de bani.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/remus-span-audiat-la-dna-in-doarul-lui-silaghi-spune-ca-nu-s-ar-fi-dat-niciun-ban-11352736
11352736
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.