Reduceri la vacanţe de Black Friday

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 28 noiembrie 2014 100 afişări

Christian Tour organizează Black Friday în perioada 28 noiembrie – 2 decembrie a.c., anunţând reduceri de 80% la pachetele de vacanţă pentru sezonul estival 2015 , şi oferte de 1 euro pentru biletul de avion pentru copii spre Antalya, Rodos şi Creta.

Agenţia a pregatit reduceri de până la 80% pentru  sejururile din vara 2015 şi reduceri de până la 50% pentru sejururile de iarnă la munte în Romania 2014/2015, conform unui comunicat. Între ofertele pregatite de Christian Tour se numără: 50% reducere la transport pentru vacante achizitionate in insulele grecesti: Zakynthos, Skiathos, Corfu. Pentru Antalya, Rodos, Creta adultii platesc pentru copii 1 euro biletul de avion + taxe aeroport. De asemenea, pe parcursul zilelor în care se desfăşoară această campanie se pot achiziţiona pachete pe principiul 14 nopţi la preţ de 7, în Thassos, 9 nopţi la preţ de 7, în Riviera Olimpului.

„Agenţia Christian Tour a ales să organizeze Black Friday în ultima zile de vineri din luna noiembrie”, declară Marius Pandel, CEO Christian Tour. Ofertele sunt valabile atat online, cat si in agentiile stradale.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/reduceri-la-vacante-de-black-friday-13666131
13666131
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.