Reacţia Rusiei după o acţiune americană pe care a considerat-o provocatoare

Postat la 20 iunie 2015 1231 afişări

Reacţia Rusiei după o acţiune americană pe care a considerat-o provocatoare

Rusia cere o anchetă internaţională pentru fapte petrecute în 1969 după ce o investigaţie condusă de către americani vizând FIFA a pus la îndoială corectitudinea alegerii Rusiei drept gazdă a ediţiei din 2018 a Cupei Mondiale de fotbal.

Nouă oficiali FIFA au fost vizaţi de o anchetă americană şi elveţiană cu privire la presupuse fapte de corupţie, declanşând scandalul care a condus la demisia preşedintelui organizaţiei Sepp Blatter.

Rusia şi Qatarul au negat amândouă că drepturile lor de a găzdui Cupa Mondială de fotbal ar avea legătură cu vreo faptă reprobabilă. Însă Biroul Federal de Investigaţii (FBI, poliţia federală americană) a confirmat pentru The Telegraf, în urmă cu aproximativ două săptămâni, că lansează o anchetă cu privire la oferte de sponsorizare a acestor două turnee.

CARE SUNT FAPTELE PETRECUTE ÎN 1969 PENTRU CARE RUSIA CERE O ANCHETĂ INTERNAŢIONALĂ

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rusia,
americana,
actiune,
provocatoare,
reactie
/actualitate/reactia-rusiei-dupa-o-actiune-americana-pe-care-a-considerat-o-provocatoare-14476470
14476470
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.