"Disneyland-ul militar", demonstraţie de forţă a lui Putin. Cum şi-a etalat piesele de armament pe 5.000 de hectare (video)

Postat la 20 iunie 2015 646 afişări

"Disneyland-ul militar", demonstraţie de forţă a lui Putin. Cum şi-a etalat piesele de armament pe 5.000 de hectare (video)

Preşedintele Vladimir Putin a participat la inaugurarea celei mai mari expoziţii cu temă militară din Rusia, care se desfăşoară pe o suprafaţă de 5.000 de hectare în oraşul Kubinka, aflat în apropierea Moscovei, şi pe care presa internaţională o consideră "un Disnelyland militar".

Parcul Patriotic, aşa cum a fost denumit de organizatori, este o prezentare de armament şi tehnică militară, fiind expuse aproximativ 5.000 de piese precum tancuri, nave de război, avioane şi tehnologie spaţială.

CUM ARATĂ CEA MAI MARE EXPOZIŢIE DE ARMAMENT DIN LUME (FOTO+VIDEO)

Urmărește Business Magazin

/actualitate/disneyland-ul-militar-demonstratie-de-forta-a-lui-putin-cum-si-a-etalat-piesele-de-armament-pe-5-000-de-hectare-video-14476463
14476463
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.