Reacţia lui Cioloş după fotografia în care a fost surprins în avion la clasa Economic: "De ce nu putem accepta normalitatea ca normalitate fără atâtea speculaţii?"

Postat la 08 septembrie 2016 407 afişări

Reacţia lui Cioloş după fotografia în care a fost surprins în avion la clasa Economic: "De ce nu putem accepta normalitatea ca normalitate fără atâtea speculaţii?"

Premierul Dacian Cioloş a scris, pe Facebook, că fotografia în care apare călătorind spre Germania la clasa Economy nu face parte dintr-o campanie de PR, afirmând că a zburat de multe ori la această categorie şi că nu se simte comod să discute atât de mult despre acest subiect, întrucât pentru el nu este nimic ieşit din comun.

„Nici eu nu sunt confortabil cu toată discuţia asta cu clasa Economy. Eu folosesc clasa Economy încă de când lucram la Comisia Europeană'', a scris Cioloş într-un comentariu postat pe Facebook la un articol al revistei Vice.

El a precizat că, de când este prim-ministru, a zburat de multe ori cu Economy.

„Dar acum cu fotografia asta (de care eu nu am ştiut înainte să o vad în presă), lumea are impresia că e campania mea de PR. De ce nu putem accepta normalitatea ca normalitate fără atâtea speculaţii?'', a conchis premierul.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.