RE/MAX Grup de Lux se extinde în trei oraşe, schimbând managementul şi viziunea

Autor: Andra Stroe Postat la 20 martie 2019 59 afişări

Agenţia imobiliară RE/MAX Grup de Lux din Cluj Napoca se extinde la trei birouri francizate – în Sibiu si Râmnicu Vâlcea. Extinderea se face prin preluarea managementului biroului de către Adrian Vasiu - deţinătorul francizei RE/MAX Professionals din Sibiu.

RE/MAX Grup de Lux se extinde în trei oraşe, schimbând managementul şi viziunea

Astfel, franciza din Sibiu va prelua numele de RE/MAX Grup de Lux şi, totodată, va deschide un nou birou in Râmnicu Vâlcea, sub acelaşi nume. Numărul agenţilor imobiliari din cele trei francize RE/MAX Grup de Lux ajunge astfel la peste 50, iar numărul de proprietăţi din portofoliu depăşeşte 1.000.

Potrivit reprezentanţilor RE/MAX, noua franciza extinsă RE/MAX Grup de Lux, cu birouri în Cluj, Sibiu şi Râmnicu Vâlcea, va aduce sub conducerea fraţilor Adrian şi Andrei Vasiu un curent nou în managementul francizelor RE/MAX, urmând modelul dezvoltării de „mega-office”-uri, care să atragă şi să dezvolte cele mai puternice echipe de agenţi şi să livreze servicii integrate pentru clienţi – ceea ce caracterizează acest brand la nivel global. Până la finele lui 2019, noul management al RE/MAX Grup de Lux îşi propune o creştere cu 40% a numărului total de agenţi şi are în vedere extinderea cu noi puncte de prezenţă şi în alte oraşe noi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
extindere,
imobiliare,
franciza

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.