Rareş Bogdan: România trebuie să aibă un preşedinte liberal, un ostaş în fruntea ţării

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 24 mai 2024 39 afişări

România trebuie să aibă în următorii 10 ani un preşedinte liberal, un preşedinte echilbrat, un ostaş în fruntea ţării, spune vineri prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan, la o acţiune electorală. „Dacă liberali nu sunt, dezvoltare nu este”, afirmă el.

Rareş Bogdan: România trebuie să aibă un preşedinte liberal, un ostaş în fruntea ţării

„Avem şansa de a arăta că nu suntem doar 1200 de primari şi 16 preşedinţi de CJ. Avem şansa, cu ajutorul fiecărui liberal, să mergem o cale pe care în urmă cu un an mi-era greu să spun că o vom lua. Azi spun că partidul e mai mobilizat ca oricând, iar scorul pe care îl putem face ne poate plasa în fruntea clasamentului. Nu e deloc o chestiune care să fie doar visare, doar proiecţie. E realitatea, aşa cum arată ea pe baza sondajelor de opinie. Doar două săptămâni de nesomn, două săptămâni de muncă, de pliante, strâns mâini, explicat despre ce vrem să facem cu oraşele, comunele şi Argeşul va urca acolo unde îi este locul - în primele cinci judeţe. Dar acest lucru nu se poate decât cu administraţie liberală. Dacă liberali nu sunt, dezvoltare nu este”, spune Rareş Bogdan la Piteş.

El spune că după alegerile locale şi europarlamentare „începe marea bătălie”.

„România trebuie să aibă în următorii 10 ani un preşedinte liberal, un preşedinte echilbrat, un ostaş în fruntea ţării. e aici preşedintele nostru, Nicolae Ciucă, iar campania începe de pe 10 iunie”, adaugă el.

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, anunţă, luni, pe site-ul său personal, că în iunie îşi lansează cartea „Un ostaş în slujba ţării”, care va apărea în luna iunie 2024, iar toate încasările vor fi donate către iniţiative caritabile.

Şi preşedintele Klaus Iohannis a lansat, în 2014, volumul autobiografic „Pas cu pas”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bogdan,
ciucă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.