Ramona Jurubiţă, Consiliul Investitorilor Străini: Atuurile României sunt poziţia geografică şi resursa umană pe care trebuie să o îmbunătăţim şi să o păstrăm în ţară

Postat la 27 iunie 2019 43 afişări

Ramona Jurubiţă, Consiliul Investitorilor Străini: Atuurile României sunt poziţia geografică şi resursa umană pe care trebuie să o îmbunătăţim şi să o păstrăm în ţară

România trebuie să profite de atuurile ei care sunt reprezentate de poziţia geografică şi de resursa umană pe care trebuie să facă tot posibilul să o îmbunătăţească şi să o păstreze în ţară, a spus în cadrul conferinţei de presă „Cei mai mari jucători din economie” Ramona  Jurubiţă, preşedinte Consiliul Investitorilor Străini (FIC).

„Deşi suntem a 17-a economie în Uniunea Europeană, ocupăm locul 7 în ceea ce priveşte suprafaţa şi numărul de locuitori. Atuurile României sunt faptul că avem această poziţie geostrategică importantă şi avem capitalul uman de care trebuie să avem grijă să fie păstrat în ţară, să îl îmbunătăţim şi  să pariem pe atragerea şi încurajarea valorii adăugate în economie”, a spus Ramona Jurubiţă.

Ea a adăugat că România este un pariu pentru investitori, atât pentru cei străini cât şi pentru cei autohtoni, iar industriile care au cel mai mare potenţial de dezvoltare sunt industria de IT şi în general industriile în care componenta de inovare există.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pozitie,
consiliu,
investitori straini,
resurse

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.