Încă 1.000 de trotinete electrice vor putea fi folosite în Bucureşti

Postat la 26 iunie 2019 124 afişări

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat în şedinţa de miercuri un nou acord de cooperare între Municipiul Bucureşti şi o companie care va pune la dispoziţie 1.000 de trotinere electrice în Capitală. Luna trecută au fost aprobate peste 600 de trotinete.

Încă 1.000 de trotinete electrice vor putea fi folosite în Bucureşti

Primăria Capitalei va semna un nou acord, cu o altă companie, prin care societatea comercială va pune la dispoziţie 1.000 de trotinete electrice, care vor fi folosite contra-cost.

Trotinetele vor fi limitate la viteza maximă de 25 km/h.

„Primăria Municipiului Bucureşti va acorda sprijin în vederea obţinerii avizelor necesare pentru locaţiile destinate parcării trotinetelor. (…) Va sprijini demersurile societăţii de protejare a flotei de trotinete împotriva furtului sau actelor de vandalism”, se arată în proiectul de hotărâre.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
folosire,
aprobare,
acord

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.