Raiffeisen taie dobânzile la depozitele în euro până la maximum 3% pe an

Autor: Razvan Voican Postat la 06 februarie 2013 7 afişări

Raiffeisen Bank a redus cu până la 0,2 puncte procentuale dobânzile plătite la depozitele în euro ale persoanelor fizice, bonificaţiile fiind cuprinse între 2 şi 3% pe an în funcţie de scadenţă şi de suma depusă.

Raiffeisen Bank a redus cu până la 0,2 puncte procentuale dobânzile plătite la depozitele în euro ale persoanelor fizice, bonificaţiile fiind cuprinse între 2 şi 3% pe an în funcţie de scadenţă şi de suma depusă. Cea mai amplă reducere de dobândă a fost efectuată în cazul depozitelor cu scadenţa la şase luni, care sunt bonificate cu 2,3% dacă suma depusă de client nu depăşeşte 5.000 de euro. Clienţii care aduc la bancă mai mult de 30.000 de euro şi îi ţin o jumătate de an primesc o dobândă de 2,6% pe an. Cea mai mare dobândă, de 3% pe an, este oferită la depozitele mai mari de 30.000 de euro constituite pe un an. Mai multe bănci au redus de la începutul anului dobânzile la depozitele în euro, în condiţiile în care presiunea pe resurse s-a mai redus, iar creditarea a rămas anemică. Volumul depozitelor în valută atrase de bănci s-a majorat cu peste 10% la valori în euro în 2012 pe fondul deprecierii leului. Băncile au ţinut mult timp cu dinţii de dobânzile la depozitele în valută, dar în prezent pe piaţă mai există foarte puţine oferte cu dobânzi peste 4% pe an la economiile în euro.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Raiffeisen,
dobânzi,
depozite în euro
/actualitate/raiffeisen-taie-dobanzile-la-depozitele-in-euro-pana-la-maximum-3-pe-an-10545999
10545999
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.