Raiffeisen Bank: Impact nesemnificativ în România al noilor măsuri ale Băncii centrale a Austriei

Postat la 26 ianuarie 2012 13 afişări

Preşedintele Raiffeisen Bank, Steven Cornelis van Groningen, l-a informat joi pe şeful statului, Traian Băsescu, cu privire la noile reglementări ale Băncii Naţionale a Austriei referitoare la cerinţele de capital şi lichiditate, el apreciind că impactul acestora va fi nesemnificativ pentru România.

"Preşedintele României a fost informat cu privire la noile reglementări ale Băncii Naţionale a Austriei cu privire la cerinţele de capital şi lichiditate, domnul van Groningen apreciind că impactul acestor reglementări va fi nesemnificativ pentru România", se precizează într-un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale. Şeful statului l-a primit, joi, la Palatul Cotroceni, pe preşedintele Raiffeisen Bank S.A., Steven Cornelis van Groningen, cei doi oficiali discutând şi despre necesitatea dezvoltării capitalului românesc prin stimularea economisirii.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
raiffeisen bank,
banca austriei
/actualitate/raiffeisen-bank-impact-nesemnificativ-in-romania-al-noilor-masuri-ale-bancii-centrale-a-austriei-9178960
9178960
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.