Rafinăriile atacate cu drone în Arabia Saudită. Trump sugerează că SUA sunt pregătite să riposteze

Postat la 16 septembrie 2019 77 afişări

Preşedintele american a sugerat că Statele Unite sunt pregătite să riposteze în urma atacurilor cu drone de sâmbătă, care au vizat rafinării din Arabia Saudită, relatează site-ul agenţiei Dpa.

Rafinăriile atacate cu drone în Arabia Saudită. Trump sugerează că SUA sunt pregătite să riposteze

"Aprovizionarea cu petrol din Arabia Saudită a fost atacată. Sunt motive să credem că ştim vinovatul", a declarat Donald Trump.

"Statele Unite sunt pregătite, în funcţie de verificările efectuată, însă aşteptăm ca Arabia Saudită să ne transmită cine crede că este vinovat de atacuri şi în ce condiţii trebuie să procedăm", a adăugat liderul de la Casa Albă.

Două instalaţii petroliere din Arabia Saudită au fost afectate de incendii în urma unor atacuri cu drone produse sâmbătă dimineaţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arabia saudita,
drone,
pregatiri,
riposta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.